Tuotteet hakusanalla munuaispapujohtimien uudelleen asennuspalautus (3)

Luomu Punaiset Kidneypavut

Luomu Punaiset Kidneypavut

Alkuperä Punaiset munuaispavut Punaiset munuaispavut saavat nimensä munuaisen kaltaisesta muodostaan ja väristään. Tuotantoprosessi Punaiset munuaispavut Punaiset munuaispavut kerätään käsin ja tarkistetaan laadun varmistamiseksi kolmessa eri vaiheessa tuotantoprosessia. Punaiset munuaispavut puhdistetaan perusteellisesti heti sadonkorjuun jälkeen. Kaikki kivet poistetaan. Tämän jälkeen pavut lajitellaan koon mukaan ja ne kiillotetaan. Terveelliset ominaisuudet Punaiset munuaispavut ja käyttötarkoitukset Punaiset munuaispavut ovat erittäin ravitsevia, koska ne ovat täynnä proteiinia, vitamiineja, mineraaleja ja kuitua. Ne ovat hyvä lihankorvike ja erittäin suosittuja myös urheilijoiden keskuudessa. Lisäksi nämä punaiset munuaispavut tarjoavat pitkäkestoista energiaa ja täyden tunteen. Punaisia munuaispapuja voidaan syödä sekä kuumana että kylmänä. Käytät niitä pataruoissa, tacoissa, salaateissa, keitoissa tai pastaruoissa.
Kidney-pavut - Kidney-papu, myös tunnettu intiaani-papuna tai punaisena papuna

Kidney-pavut - Kidney-papu, myös tunnettu intiaani-papuna tai punaisena papuna

Kidney-papu, joka tunnetaan myös intiaani-papuna tai punaisena papuna. Sen korkea kuitupitoisuus vaikuttaa positiivisesti kolesterolitasoihin. Myös sen korkea hiilihydraatti- ja foolihappopitoisuus on mainitsemisen arvoinen.
Valkoiset suuret pavut 65-90 kpl/100g

Valkoiset suuret pavut 65-90 kpl/100g

Se on kooltaan merkittävä, ja sitä pidetään yhtenä suurimmista lajin edustajista. Sen maku on hieman makeahko, mikä tekee siitä sopivan moniin ruokiin ja paikallisiin säilykkeisiin. Pavut voivat olla erittäin hyvä proteiinin lähde ruokavaliossamme, sillä niissä on noin 18g proteiinia 100g kohti. Ne ovat myös kuitupitoisia, mutta silti alhaisia yksinkertaisissa sokereissa. Pavut sisältävät vitamiineja ja mineraaleja, jotka vaikuttavat myönteisesti kehomme toimintaan. Ne ovat täydellisiä lisäyksiä yhden kattilan ruokiin. Niitä käytetään yleisesti kasvisruokavaliossa.